Inhold i Babybox ® babypakke

BabyBox indeholder produkter af høj kvalitet og tilbud til mor, far og baby fra virksomheder som BabySam, Sangenic og mange flere. Klik herunder og se, hvilke produkter din BabyBox kan indeholde. Bemærk venligst at indholdet af BabyBoxen kan variere.

 

Libero

Libero Touch har fået et nyt og superblødt indersidemateriale, som giver en fantastisk blid fornemmelse mod dit nyfødte barns hud. Bleen giver en skræddersyet blødhed omkring barnets lille talje og giver samtidig give en ultra-effektiv beskyttelse mod lækage. Èn pakke med str.1 (2-5 kg) + str. 2 (3-6 kg.) bleer


Læs mer om produktet

Bibs

Leder du efter nye sutter til dit barn, der både er skånsomme for den lille og søde at se på? Så kig nærmere på BIBS. Det danske brand producerer sutter i de fineste farver, der passer perfekt ind i de fleste børns garderober og dermed fuldender dit barns outfit. Samtidig er BIBS’ sutter helt fri for skadelige stoffer. En Bibs sutt findes i BabyBox


Læs mer om produktet

Philips AVENT sut

Philips AVENT newborn sut er udviklet til helt små babyer. Det lille og lette sutteskjold passer perfekt til din nyfødte baby uden at røre næsen. Ortodontisk BPA-fri.


Læs mere om produktet

BabySam - Voucher på 100 kr til dit næste køb i BabySam*

BabySam - Voucher på 100,- til dit næste køb i BabySam*

BabySam giver vi dig en voucher på 100,- som du kan bruge i din BabySam butik. Kuponen kan findes i babypakken.

*Betingelser kan ses på voucheren.

The Birth Poster

Den dag, din baby bliver født, er den mest mindeværdige dag. Så vokser babyen op, hurtigere end nogen kan følge med. Fødselsplakaten fungerer som en unik og smuk påmindelse om, hvor lillebitte din baby var, da I mødtes for første gang. Rabatkode findes i BabyBox


Læs mer om produktet

Viaplay

Ubegrænset underholdning med Viaplay. Stream film, serier, børnenes favoritter, sport og meget mere gratis i 2 måneder. Rabatkoden findes i BabyBox


Læs mer om produktet

Panodil

I BabyBox finder du en håndbog til småbørnsforældre om feber og smerte hos børn.


Læs mer om produktet

Alm.Brand forsikring

Hello Fresh

Spis sundt, spar tid og nyd de hyggelige stunder med HelloFresh.


Læs mere om produktet

BookBeat

Nyd mere end 800.000 e- og lydbøger med BookBeat. Som ny bruger kan du prøve BookBeat Basic gratis i 30 dage, og herefter koster et abonnement kun fra 79 kr./måned. Ingen bindingsperiode.


Læs mer om produktet

Neutral

Neutral startede i Skandinavien for over 40 år siden. I takt med at følsom hud og hudallergier er blevet et voksende problem for børn og voksne, har vi arbejdet for at skabe et udvalg af milde husholdnings- og personlig plejeprodukter, der passer til hele familien.


Læs mer om produktet

Nextory

Læs eller lyt? Du bestemmer!

Læs eller lyt til bøger når som helst og hvor som helst på din mobil eller tablet. Appen er tilgængelig til både iOS og Android.


Læs mer om produktet

Assecca Advokater

Hvis du ikke har fået oprettet et testamente eller børnetestamente, har du nu mulighed for få sikret dig selv og din familie. I BabyBoxen tilbyder vi nemlig helt særlige fordele til alle kommende og nybagte forældre, som ønsker tryghed omkring deres juridiske forhold.

Så glæd dig til at modtage de helt særlige fordele fra Assecca Advokater i din Babybox.


Læs mer

Center Parcs

Mor jer sammen

Førsta gang på ferie med din baby, nok lidt spænende. Det forstår vi godt. Man slap af, Vi hos CenterParcs er vant til det. Allt står allerede klart til jer, så I kan slappe dejligt af. Parken er tid till fornøjelse med babyaktiviterer som babymassage, babybad  med babysvømming, brødre og søstre kan more sig endeløst i Water Playhouse og vi har legepladser inde og ude. Benyt dig af vårt eksra gode tilbud i BabyBox.


Læs mer om produktet

Forevig Liv

At være gravid er en speciel tid i en kvindes liv, som tænkes tilbage på med mange minder. 

Forevig minderne om din  nuværende eller tidligere graviditet med en unik, håndlavet statuette af dig selv lavet ud fra en 3D-scanning af DIN krop. 

Bliv 3D-scannet i hele Danmark i trygge og rolige omgivelser af kvinderne bag Forevig Liv eller hos en af de samvirkende jordemødre.


Læs mer om produktet